Haslum J99 (2011-2012)

Hovedtrener: Anki Lian Spanic
Fysisk trener: Jessica Thiblin
Vi hjelper til: Daniel, Ingrid, Hanna og Erlend

Fadder: Trond Tjemsland #16

Spillere:
Celine B., Celine T., Elise, Emilie, Eva, Freja, Frid, Helene S., Helene T.,
Helle, Ingeborg, Ingvild, Jenny, Kamilla, Karianne, Marie, Martine, Maud, Vibeke


fredag 31. desember 2010

Godt nytt år - og gratulerer til Haslum HK med NM-GULL!

Ekorn Cup var kjempegøy, tre kamper på kort tid - målforskjell på 25-8, to seire og et knepent tap i en kamp vi "sov". Nå starter siste halvdel av sesongen 2010/11. Full innsats på treningene i ukene fremover, seriekamper allerede søndag 9. januar for både Team Mamelund og Team Balic.

Vår fadder Henrik (samt Erlend & Co.) er nybakt Norgesmester, det var mange J99-spillere å se i Spektrum Lille Nyttårsaften. Vi gratulerer!



tirsdag 21. desember 2010

Ekorn Cup * Kampoppsett

Så var det klart for årets siste cup. Tirsdag 28. desember reiser vi til Drammen. Oppmøte i Gulskogenhallen v/Gulskogen Skole kl. 08:15 (ferdig skiftet). Kjørebeskrivelse kommer på mail fra Stig. Vi spiller tre kamper:

Kl. 09:00 mot Strømm J11-2
Kl. 09:34 mot Konnerud J11-1
Kl. 10:25 mot Konnerud J11-3

Vi har hjemmekamp i alle tre kamper, og spiller derfor i rødt.

HUSK TRENING MANDAG 27/12 KLOKKEN 10:00 I HASLUMHALLEN! MED OPPMØTE KLOKKEN 09:55.

GOD JUL!



fredag 17. desember 2010

Overraskelsesbesøk!

Jentene fikk seg litt av en overraskelse under opprop på trening i dag! Alle stod som vanlig i ring - ferdig oppvarmet og klare for nye utfordringer. Mens alle svarte "ja" i tur og orden på fremmøte, var det plutselig en som sa "Har du ropt opp meg da?". Der stod selveste Erlend Mamelund! Alle jentene var enige om at han ikke var en bæsj selv om han kom sist (intern J99-humor). Dette var hyggelig! Erlend ønsket oss alle God Jul - og lurte på om han kunne få noen gavetips til storebror Håvard og lillesøster Linn Therese.

Om det ligger en ny mobiltelefon og parykk (!!) under juletre i år hos familien Mamelund - kommer tipsene fra ivrige spillere på Haslum J99. Mange av oss ser Erlend igjen i romjulen, da han skal spille cup-finalen. Vi ønsket han lykke til, og gleder oss til neste besøk. Det er nok en stund til, for i januar skal han spille VM med landslaget. Jentene har fått i oppgave å finne ut av hvor dette mesterskapet skal spilles. Vi tror Erlend synes det er litt stas at det ene laget vårt heter Team Mamelund - og nettopp derfor kom han innom. Litt usikker på om Balic vil besøke oss? I januar kommer i hvertfall vår fadder Henrik på besøk, DET blir gøy!

PS! Merk at Helle skal trene spenst for å hoppe like høyt som over hodet på Erlend ;)


tirsdag 14. desember 2010

Treninger frem til nyttår * NB! TRENING 27/12!

Snart er det jul - men vi tar ikke ferie fra trening. Det blir vanlig trening i uke 50, og tirsdag 21/12. Julaften står vi over trening... Mandag 27. desember trener vi i Haslumhallen fra klokken 10:00 til 11:30. Oppmøte 09:55 :-). Hele treningen foregår inne i hallen. Tirsdag 28. desember er det Ekorn julecup på Konnerud i Drammen. Kampoppsett blir sendt på mail til alle som skal være med.

Terminlistene

Kampoppsettet for begge lag etter jul er publisert, følg linkene til Team Balic og Team Mamelund på høyre side. Anki sender ut "Spillere til kamp" i julegave på mail. Vi gjør litt om lagene i noen kamper, så følg nøye med.

mandag 6. desember 2010

Kulda slipper ikke taket...

Det virker som om kulda fortsetter litt til. Brrr... vi liker det ikke - men kler oss deretter! Løpeteamet bestemmer hver tirsdag om vi skal løpe ute, eller om vi slår til med en PLAN B. Den går i så fall ut på utfordringer innendørs i Gjønneshallen. Alt foregår forsvarlig, og ingen skal bli syke!
Hanna, Karin og Anki bestemmer om fredagenes oppvarminger skal foregå inne eller ute - vi ser an gradestokken.