Haslum J99 (2011-2012)

Hovedtrener: Anki Lian Spanic
Fysisk trener: Jessica Thiblin
Vi hjelper til: Daniel, Ingrid, Hanna og Erlend

Fadder: Trond Tjemsland #16

Spillere:
Celine B., Celine T., Elise, Emilie, Eva, Freja, Frid, Helene S., Helene T.,
Helle, Ingeborg, Ingvild, Jenny, Kamilla, Karianne, Marie, Martine, Maud, Vibeke


mandag 30. mai 2011

Treningsfri

Fredag 3. juni blir det treningsfri. Oppfordrer alle til en egentreningsøkt i løpet av langhelgen. Både tirsdag 7. og fredag 10. juni trener vi som normalt. 

Treningskamper i Haslumhallen mot Asker lørdag (pinseaften) 11. juni  ER AVLYST!!!!

søndag 29. mai 2011

Flott innsats i Herulf cup!

En herlig helg med masse morsom håndball er over. Begge lag startet grytidlig med to kamper hver lørdag morgen. Lag 2 var mest våkne, og vant begge sine med godt forsvarspill og en god målvakt. Forover ble vi litt stillestående - men fornøyd med 4 poeng over Råde og Jevnaker. Nordstrand 3 slo oss søndag morgen, men vi kom likevel til A-sluttspill! Der ble vi slått ut i kvartfinalen av kjempegode Gresvik 2 - som til slutt vant A-finalen over Nordstrand 1.

Lag 1 kom aldri skikkelig i gang, og dro hjem med to tap mot Nordstrand og Gresvik. Første kampen søndag morgen mot Rygge endte heller ikke i Haslums favør. Dermed var B-sluttspill et faktum. NÅ våknet jentene! Vi kan da bedre enn dette! Noen timers pause og vi var igjen den gjengen som kan og vil! Kråkstad ble slått 8-6 i kvartfinalen og Råde feid av banen i semifinalen med hele 11-4. Dermed var det duket for jentenes aller første finale.

Revansj mot Rygge, akkurat en slik finale man drømmer om. Lagene fulgte hverandre tett hele veien, men Rygge klarte aldri å ta ledelsen. Tøft og veldig bra forsvarspill av alle jentene, samt en målvakts-Helle som skulle og ville vinne - gode avslutninger og bra taktikk fra benken, Haslum vant fortjent 7-5. 

                                                            Vår første pokal!!! 
På vinnerlaget spilte:
Eva, Maud, Frid, Ingeborg, Jenny, Vibeke, Helene, Marie og Helle. På benken stod Daniel & Anki, samt superflinke oppmenn! Best på trøst og teip, og mat/frukt.

Ekstra gøy var det at så mange fra lag 2 ble igjen for å se sluttspillkampene. En STOR takk til J00 for lånet av fire spillere.

fredag 27. mai 2011

Flinke statister fra Haslum J99!

Denne uken har flere av jentene, foreldre og andre slektinger vært med som statister i NRKs kommende TV-serie Halvbroren. Torsdag ble den store åpningsscenen filmet med mange flinke håndballspillere. Flere bilder ligger i egen lysbildefremvisning på høyre side. Les om frigjøringsdagen i Jacob Aallsgate her.

Helle, Elise, Vibeke og Eva i flotte kostymer fra 1945!

Beathe og Martine i naboleiligheten der hovedpersonen Barnum bor.

Marie og Anna med "mor"

Flere statister, Helene, Kamilla (ytterst til venstre), Marie og Anna (ytterst til høyre).


mandag 23. mai 2011

Herulf cup 28. og 29. mai 2011

Tidlig oppmøte både lørdag og søndag for avreise til Moss. Se egen mail fra Stig.

Kampoppsett - velg klasse J12.

mandag 16. mai 2011

Kjempegøy håndballtrening

Spente jenter senket fort skuldrene - dette var gøy! Tusen takk til Erlend som stilte opp en hel time for Haslum J99. Spillerne synes nok Anki kan dra på flere helgeturer....

tirsdag 10. mai 2011

Gjestetrener fredag 13. mai!

For noen er fredag den trettende en ulykkesdag. Det blir det garantert ikke for oss - da kommer nemlig Erlend Mamelund for å trene jentene! I Hanna, Karins og Ankis fravær, er dette en super erstatter. Lykke til!


Vil du vite mer om Erlend? Sjekk Wikipedia :-) 

tirsdag 3. mai 2011

Statister

Det er ikke for sent å melde seg som statist(er) til Halvbroren.
De første datoene som er avklart, er 24, 25 og 26. mai. Her kan du/dere kan være med en eller flere av disse dagene. Scenene som skal spilles inn, er Frigjøringsdagen 1945.

Dette må det være fantastisk å være med på!

søndag 1. mai 2011

Velkommen til ny sesong!


Endelig! Vi skriver 1. mai - heiser flagg og gleder oss over at vi endelig er J12. Nå er "stanga" borte for alltid, ballen større og kampene blir lengre.



Oppkjøring starter allerede tirsdag 2. mai. Vi tar med oss bøtter med erfaring fra helges flotte cup. Slitne ben og hoder skal pleies. Men så skal vi jobbe hardt med grunnlaget for sesongen som for alvor begynner til høsten.