Haslum J99 (2011-2012)

Hovedtrener: Anki Lian Spanic
Fysisk trener: Jessica Thiblin
Vi hjelper til: Daniel, Ingrid, Hanna og Erlend

Fadder: Trond Tjemsland #16

Spillere:
Celine B., Celine T., Elise, Emilie, Eva, Freja, Frid, Helene S., Helene T.,
Helle, Ingeborg, Ingvild, Jenny, Kamilla, Karianne, Marie, Martine, Maud, Vibeke


mandag 26. september 2011

HØSTFERIEN

Vi trener som vanlig både fredag 30. september og tirsdag 4. oktober. Fredag 7. oktober tar vi fri fra fellestrening, men alle oppfordres til å kjøre en økt fra Egentreningsprogrammet. Jeg håper de av dere som er borte hele ferien, får tid til å klemme inn ytterligere en økt eller to.

Vi er nå godt i gang med sesongens kamper - og allerede første helgen etter ferien, har både Team Mamelund og Team Balic tøffe kamper. Vi må derfor holde på det fine nivået vi nå har kommet oss opp på!

Onsdag 5. oktober spiller Stabæk-jentene mot Byåsen i Nadderudhallen klokka 19. Jeg håper at så mange som mulig som er hjemme, har anledning til å komme for å se topp damehåndball!

Apropos damehåndball, se DETTE humorinnslaget med Espen Eckbo der han kommenterer en Larvik-kamp.

onsdag 14. september 2011

Nytt OPPMØTESTED tirsdag:

Tirsdag 20. september gjennomfører vi høstens siste tur med løping i skogen. MERK NYTT OPPMØTESTED:
Parkeringsplassen ved den DEN NYE GRAVLUNDEN, det vil si at dere fortsetter å kjøre forbi Øverland gjennom hele svingen og tar deretter første vei inn til høyre - helt i enden.

Vi møtes der kl. 17:25. Alle baggene kan legges i løpetrenernes biler - vi løper ikke tilbake til hallen, men inn og ut i skogen (mer variasjon, mer sti) og kjører de ned etterpå.

Minner om at det er lurt å ha joggesko med Gore Tex - gjennom hele vinteren. Husk også ekstra par sokker og andre tørre klær, på hver trening og kamp.

mandag 12. september 2011

Hyundai Cup 1/32-finale

Vi spiller mot Jardar 1 fredag 16. september kl. 17:00 i Combihallen - oppmøte kl. 16:15 for de som skal spille. Spilleroversikt er sendt foreldre på mail. De som ikke spiller, møter til kampstart (senest) for heie! Det blir dermed ingen trening i Gjønneshallen denne ettermiddagen.

onsdag 7. september 2011

Elitekamper i Nadderudhallen

I dag, onsdag 7/9, har Stabæk-jentene sesongens første hjemmekamp klokka 19.00. Møt opp og hei masse - Tertnes er en tøff motstander!

Lørdag serieåpner endelig Haslum HK sin gutter. Sesongkortene ER KLARE! Deles ut på trening fredag 9/9. Kampstart er 16.30 og motstander er Oppsal.

Trening i høstferien

Alle som skal reise bort i høstferien, må huske å melde dette til Anki. Vi satser på vanlig trening tirsdag 4/10 - usikker på fredagen.