Haslum J99 (2011-2012)

Hovedtrener: Anki Lian Spanic
Fysisk trener: Jessica Thiblin
Vi hjelper til: Daniel, Ingrid, Hanna og Erlend

Fadder: Trond Tjemsland #16

Spillere:
Celine B., Celine T., Elise, Emilie, Eva, Freja, Frid, Helene S., Helene T.,
Helle, Ingeborg, Ingvild, Jenny, Kamilla, Karianne, Marie, Martine, Maud, Vibeke


torsdag 29. desember 2011

Oslo Spektrum 30/12

Anki er sånn passe VELDIG stolt over at Tonje Strømmen (17) er en av Stabæk-jentene som skal spille juniorfinalen J20 klokka 10:30. Tonje spilte på 94-laget til Anki fra hun var 10 år. Vi gratulerer med uttaket og ønsker Lykke til mot Bækkelaget! Hanna Løkholm får også NM-medalje. Hun spiller ikke i finalen, men var med både i kvart'n og semi'n. Hun følger laget i forbredelsene og sitter på tribunen rett bak laget og får være med på banen når medaljene deles ut. Ingrid Bugge (målvakt, vært med oss en gang) får også medalje.

Gode minner; Tonje, her i drakt nr 16 og Hanna med nr 11. Med var også Kristine (Ingeborg sin søster - nr 5) og Signe (Helene T. sin søster - nr. 3). Bildet er tatt etter seier i Nesjar Cup som J13. Vi vant på Sudden Death over Larvik i finalen. Karin scoret vinnermålet!

onsdag 28. desember 2011

torsdag 22. desember 2011

Ekorncup 28.des

Snart er det endelig julaften! Mye planlegging og jobb er gjennomført, og snart kan vi bare nyte! Men ikke før vi har satt oss, er det klart for Ekorncup i Drammenshallen.

Vi møter opp på bensinstasjonen ved Gjønneshallen, 28.des kl 0730. Foreldre til Maud, Elise og Helle kjører. Vi treger en sjåfør til, meld fra til Hege.

Husk:
- klær til å varme opp ute
- matpakke (det er jo mulig at laget går videre, så da trenger vi påfyll av energi)
- vannflaske

Vi har med frukt.

Her er oversikt over puljekampene (som også ligger på egen lenke i høyremargen)

mandag 19. desember 2011

GOD JUL!

Selv om det er juleferie, har vi godt av å røre litt på oss. Tirsdag 20/12 er siste felles trening før jul, alle må gjennomføre minst en økt i tillegg. Jeg har sendt "sommerprogrammet" på mail til foreldrene deres, men nå har dere jo lært mange nye øvelser av Jessica, så her er det bare fantasien som setter stopp.

For de som er borte i uke 52 – oppfordrer jeg til to egentreningsøkter.

ROMJULSTRENING:
Tirsdag 27. desember kl. 10:00 – 11:30 i Haslumhallen (kun inne). Alle som skal spille cup 28/12 + de som evt er hjemme tirsdagen er velkommen! A-laget spiller ”generalprøve” (seriekamp) mot Drammen i Haslumhallen klokka 16:30 samme ettermiddag. Håper vi kan dra dit sammen!

ØVRIG:
Spis masse god mat, nyt hyggelig tid med familie og venner – og slapp rett og slett litt av! Husk å se cup-finalene på TV 30/12 om dere selv ikke skal være i Spektrum.

- Og har du vært snill, kanskje Julenissen kommer på besøk...?

onsdag 14. desember 2011

Juleavslutning tirsdag 20/12

Jeg regner med at de færreste har mulighet til å trene Lille Julaften, derfor arrangerer vi en felles juleavslutning sammen med J11 tirsdag. Vi starter som vanlig kl. 17:30 med en time løpetrening. Deretter spiller vi FLYBALL med og mot J11. Treningen foregår til klokken 20:00. Det blir samling i kantinen etter kampene (info kommer fra oppmenn). Det blir forøvrig en økt i romjula for de som er hjemme og skal spille cup.



Flyball er kjempegøy! Vi spilte flere turneringer med J94 - og da de var J14, vant vi etter å ha spilt finale klokka 02:00 på natten. Å spille Flyball er nesten som Loppetassen på håndballskolen. Små mål og små baner. Om målvaktene scorer, gir det to poeng. Det samme får man om man får mål etter en f.eks backhand eller om man slår hjul. Spillet går hurtig og ballen er myk og "ufarlig". Solo mot målvakt er også spennende.


torsdag 8. desember 2011

Treningskamp mot Asker

Vi får besøk av Asker tirsdag 13. desember. Vi har løpetrening først, som blir avsluttet noe tidligere enn vanlig. Kampstart ca. 18:40. ALLE MÅ TA MED DRAKT - men vi prioriterer spillere som ikke har kamper i desember.

mandag 5. desember 2011

Uke 49:

Denne uken starter med vanlig trening tirsdag og med Jessica på onsdag. Fredag kommer endelig David. Han har treningen alene (med Johnny som støttekontakt). Max innsats, jenter!


Søndag har Team Mamelund kamp i Helsethallen klokka 12:25. Fordi Anki er bortreist, er det vår fadder Trond Tjemsland som er lagleder. Også her blir Johnny med som "støttekontakt". Vær greie mot Trond og tøffe på banen!

Lykke til!

00-jentene i J11-kamp

Søndag 4. desember spilte fem av våre seks jenter som er født i 2000, kamp for J11. Det var gøy! Sammen med tre "ekte" spillere fra J00, spilte vi en forrykende kamp mot Kjelsås på bortebane. Selve kampen vant vi 18-8, mens det ble 13-3 til oss i 3. omgangen. Selv om jentene fryktet både "stanga" og liten ball før kamp, var dette glemt rimelig fort. Ekstra gøy å få masse selvtillitt. Alle utespillerne kom på scoringslisten - opptil flere ganger. Og glisene var omtrent som dette etter kamp: