Haslum J99 (2011-2012)

Hovedtrener: Anki Lian Spanic
Fysisk trener: Jessica Thiblin
Vi hjelper til: Daniel, Ingrid, Hanna og Erlend

Fadder: Trond Tjemsland #16

Spillere:
Celine B., Celine T., Elise, Emilie, Eva, Freja, Frid, Helene S., Helene T.,
Helle, Ingeborg, Ingvild, Jenny, Kamilla, Karianne, Marie, Martine, Maud, Vibeke


torsdag 29. desember 2011

Oslo Spektrum 30/12

Anki er sånn passe VELDIG stolt over at Tonje Strømmen (17) er en av Stabæk-jentene som skal spille juniorfinalen J20 klokka 10:30. Tonje spilte på 94-laget til Anki fra hun var 10 år. Vi gratulerer med uttaket og ønsker Lykke til mot Bækkelaget! Hanna Løkholm får også NM-medalje. Hun spiller ikke i finalen, men var med både i kvart'n og semi'n. Hun følger laget i forbredelsene og sitter på tribunen rett bak laget og får være med på banen når medaljene deles ut. Ingrid Bugge (målvakt, vært med oss en gang) får også medalje.

Gode minner; Tonje, her i drakt nr 16 og Hanna med nr 11. Med var også Kristine (Ingeborg sin søster - nr 5) og Signe (Helene T. sin søster - nr. 3). Bildet er tatt etter seier i Nesjar Cup som J13. Vi vant på Sudden Death over Larvik i finalen. Karin scoret vinnermålet!

onsdag 28. desember 2011

torsdag 22. desember 2011

Ekorncup 28.des

Snart er det endelig julaften! Mye planlegging og jobb er gjennomført, og snart kan vi bare nyte! Men ikke før vi har satt oss, er det klart for Ekorncup i Drammenshallen.

Vi møter opp på bensinstasjonen ved Gjønneshallen, 28.des kl 0730. Foreldre til Maud, Elise og Helle kjører. Vi treger en sjåfør til, meld fra til Hege.

Husk:
- klær til å varme opp ute
- matpakke (det er jo mulig at laget går videre, så da trenger vi påfyll av energi)
- vannflaske

Vi har med frukt.

Her er oversikt over puljekampene (som også ligger på egen lenke i høyremargen)

mandag 19. desember 2011

GOD JUL!

Selv om det er juleferie, har vi godt av å røre litt på oss. Tirsdag 20/12 er siste felles trening før jul, alle må gjennomføre minst en økt i tillegg. Jeg har sendt "sommerprogrammet" på mail til foreldrene deres, men nå har dere jo lært mange nye øvelser av Jessica, så her er det bare fantasien som setter stopp.

For de som er borte i uke 52 – oppfordrer jeg til to egentreningsøkter.

ROMJULSTRENING:
Tirsdag 27. desember kl. 10:00 – 11:30 i Haslumhallen (kun inne). Alle som skal spille cup 28/12 + de som evt er hjemme tirsdagen er velkommen! A-laget spiller ”generalprøve” (seriekamp) mot Drammen i Haslumhallen klokka 16:30 samme ettermiddag. Håper vi kan dra dit sammen!

ØVRIG:
Spis masse god mat, nyt hyggelig tid med familie og venner – og slapp rett og slett litt av! Husk å se cup-finalene på TV 30/12 om dere selv ikke skal være i Spektrum.

- Og har du vært snill, kanskje Julenissen kommer på besøk...?

onsdag 14. desember 2011

Juleavslutning tirsdag 20/12

Jeg regner med at de færreste har mulighet til å trene Lille Julaften, derfor arrangerer vi en felles juleavslutning sammen med J11 tirsdag. Vi starter som vanlig kl. 17:30 med en time løpetrening. Deretter spiller vi FLYBALL med og mot J11. Treningen foregår til klokken 20:00. Det blir samling i kantinen etter kampene (info kommer fra oppmenn). Det blir forøvrig en økt i romjula for de som er hjemme og skal spille cup.



Flyball er kjempegøy! Vi spilte flere turneringer med J94 - og da de var J14, vant vi etter å ha spilt finale klokka 02:00 på natten. Å spille Flyball er nesten som Loppetassen på håndballskolen. Små mål og små baner. Om målvaktene scorer, gir det to poeng. Det samme får man om man får mål etter en f.eks backhand eller om man slår hjul. Spillet går hurtig og ballen er myk og "ufarlig". Solo mot målvakt er også spennende.


torsdag 8. desember 2011

Treningskamp mot Asker

Vi får besøk av Asker tirsdag 13. desember. Vi har løpetrening først, som blir avsluttet noe tidligere enn vanlig. Kampstart ca. 18:40. ALLE MÅ TA MED DRAKT - men vi prioriterer spillere som ikke har kamper i desember.

mandag 5. desember 2011

Uke 49:

Denne uken starter med vanlig trening tirsdag og med Jessica på onsdag. Fredag kommer endelig David. Han har treningen alene (med Johnny som støttekontakt). Max innsats, jenter!


Søndag har Team Mamelund kamp i Helsethallen klokka 12:25. Fordi Anki er bortreist, er det vår fadder Trond Tjemsland som er lagleder. Også her blir Johnny med som "støttekontakt". Vær greie mot Trond og tøffe på banen!

Lykke til!

00-jentene i J11-kamp

Søndag 4. desember spilte fem av våre seks jenter som er født i 2000, kamp for J11. Det var gøy! Sammen med tre "ekte" spillere fra J00, spilte vi en forrykende kamp mot Kjelsås på bortebane. Selve kampen vant vi 18-8, mens det ble 13-3 til oss i 3. omgangen. Selv om jentene fryktet både "stanga" og liten ball før kamp, var dette glemt rimelig fort. Ekstra gøy å få masse selvtillitt. Alle utespillerne kom på scoringslisten - opptil flere ganger. Og glisene var omtrent som dette etter kamp:


onsdag 30. november 2011

Tid for håndball-lisens for J99

Fra og med det året jentene fyller 13 år, skal det betales individuelt for håndball-lisens, altså en forsikring. Det praktiske, det vis si førstegangs registrering etc. tar oppmannsteamet seg av. I fremtiden vil faktura for lisensen komme automatisk hjem i posten direkte til spilleren. Derfor må man huske å melde adresseforandring også til Norges Håndballforbund om man flytter. Alt om lisensen og hva den omhandler, kan du lese her.

Viktig at alle har betalt før første seriekamp i 2012.


Våre seks spillere som er født i 2000, venter ett år med å løse lisens. For dere gjelder fortsatt Haslum I.L.'s (klubbens) idrettsforsikring :-).

søndag 27. november 2011

Vellykket målvaktsseminar.

Lørdag var våre tre målvakter på seminar i Ski Allianse.
Ca 70 målvakter i alderen 12-14 år fra mange klubber i Region Øst fikk lære mange nyttige øvelser. Instruktør var Fikret Handan, opprinnelig fra Bosnina - med bakgrunn som spiller i alle landene på Balkan, og avsluttet karrieren i Sverige. Der jobber han nå som blandt annet målvaktstrener i Kärra IF og intruktør på seminarer.


I tre effektive timer lærte Celine, Helle og Ingvild gode øvelser med fokus på oppvarming, stabilitet, utfall, tøying, reaksjon og skadeforebygging. Nå skal vi huske å ha armene OPP og ALLTID være tente på jobben ;-)

Flere bilder i opplevelser.
Mer om seminaret og bilder her.

torsdag 24. november 2011

Søndag 27. november:

TEAM MAMELUND møter hjemme hos Daniel & Anki klokken 11:20. Vi ser kampen mot Njård. Vi har dessverre ikke anledning til frokostservering denne gangen (pga andre ting på morgenen), men ber alle ta med seg litt frukt. Anki lager smoothie :)
I tillegg til de som skal spille, kan Helle og Elise (spilte Njård-kampen) og Emilie være med å se ”filmen”.

Ellers håper jeg så mange som mulig kan se/heie på i den kampen man ikke spiller på søndag.

Team Mamelund spiller kl. 13:20 og Team Balic kl. 16:05. Spillere i første kamp bør ta med skift og dusje etter egen kamp.

tirsdag 22. november 2011

Nye lagbilder - tatt 22. november 2011



© Hege Line

David trener oss på fredag 9/12!

Endelig ny dato; 9. desember får vi besøk av gjestetrener David Jebsen Bråten. Han er lærer på NTG-U og øktene vil inneholde noe av det som venter spillere som kan tenke seg å begynne på denne skolen. Likevel er det håndball som vil være i fokus, og treningen er tilpasset alle våre superjenter ;-).


Minner om infomøtet for foreldre og spillere tirsdag 22. november kl. 19.30 i Gjønneshallen (kantina).

NTG-U's rektor stiller på møtet, sammen med en nåværende og en tidligere elev.

søndag 20. november 2011

Frokost og video

Søndag startet Team Balic med felles frokost hjemme hos Anki og Daniel. Etterpå så vi en redigert utgave av kampen vår mot Ullern 1. Hva kan vi gjøre annerledes, hva gjorde vi bra - og hvilke valg har vi? Alle jentene fikk nok en liten "Aha-opplevelse" av å se seg selv. Bare èn ting å gjøre med dette; TRENE MER - og riktig.


Vitaminshots'n hjalp på forsvarsarbeidet mot Jar i den påfølgende kampen. Men det hjalp lite forover.
Vi taper 8-5, og er ikke 100% fornøyd med innsatsen....

Høydramatisk i toppoppgjør!

Ja, slik starter Askers oppsummering etter møtet med Team Mamelund på lørdag. Du kan lese hele referatet her.

vs
 

torsdag 17. november 2011

Husk drakt på trening tirsdag

Tirsdag 22. november tar vi endelig lagbilde. Husk drakt og ekstra stort smil! Bildene taes i hallen det siste kvarteret av treningen.

fredag 11. november 2011

Kalenderpiker!

Vi kan ikke bare spille håndball, vi kan smile til kamera også! Torsdag var Marie, Eva og Ingeborg med på photoshoot med A-lags gutta. Haslum HK og Haslum IL håndball lager i disse dager en felles kalender, som skal selges av lagene. Nesten alle lag var representert, og mange morsomme bilder ble tatt.

                         


Vi var heldige, og fikk Sebastian med oss! - Dette er ikke kalenderbildene altså ;)

          G03 (med vår maskott Fredrik), stilte opp i
                       Champions League drakter

- sammen med VÅR fadder Trond Tjemsland!

torsdag 10. november 2011

Bra start, jenter!

Onsdag 9. november fikk vi endelig trent med Jessica. Jentene var flinke - øvelsene av og til litt vanskelige, men dette lover godt for fremtiden! Innsats og holdning er to stikkord vi skal jobbe med på onsdager. Om alle er like flinke som første gangen, er jeg overbevist om at vi vil se resultater rimelig raskt.

Minner om to kamper i Haslumhallen lørdag: kl. 09.30 for Team Mamelund og kl. 10.25 for Team Balic. Tidlig i seng fredag, og en skikkelig frokost lørdag morgen :-).



fredag 4. november 2011

På landskamp!

Torsdag 3. november dro vi på landskamp for å se herrene i aksjon i Bring Cup. Follotrykk Arena var stedet, og motstander var Makedonia. Vi ble plassert rett bak innbytterbenken til Norge i 1. omgang, og jeg har en liten mistanke om at jentene så mere på hva som skjedde der, enn på banen.... De norske spillerne fikk hver sin gave fra makedonerne, og det var kjempegøy at Erlend kom bort til oss og kastet sin - til Helle!

Dagens gladeste!

 Heldige maskotter fra klubber i Follo.

Norge vant greit 33-26, og Espen Lie Hansen ble kåret til Banens Beste etter 100% uttelling med ni scoringer. Vi synes Christoffer Rambo var vel så god. Han scoret ti mål og kriget mye. Vår egen Erlend Mamelund spilte mest forsvar, og kom ikke på scoringslisten i denne kampen. Den som imponerte mest, var likevel Bjarte Myrhol. Tilbake fra en tøff periode hvor han har kjempet mot kreften - og vunnet! Hele hallen reiste seg og jublet ekstra da han kom innpå, og i tillegg scoret like etterpå. Respekt!

PS! Flere av oss var linseluser på TV2...

Flere bilder fra kampen i  "opplevelser".

torsdag 27. oktober 2011

Oppstart av Jessica-trening

Onsdag 2. november kl. 19:15 starter vi endelig opp med trening på Ringstabekk skole. Dessverre kommer ikke "selveste" Jessica den første onsdagen, men Daniel og Anki har planer om en bra erstatningsøkt. Oppmøte i god tid - hver onsdag frem til påske.

Dette blir hardt, tøft, blod, svette og mange gledestårer!

Vi forbereder oss til Jessica-trening

Styrke, stabilitet, eksplosivitet og fotarbeid vil være noe av det Jessica skal gjøre oss bedre på. Benkehopp er gøy, og jentene har blitt skikkelig flinke. Her noen bilder (beklager dårlig kvalitet), fra fredag 21/10-11.





tirsdag 25. oktober 2011

Ny fadder - TROND TJEMSLAND

Da Henrik forlot oss til fordel for Drammen, ble vi "fadderløse". Nå har vi fått A-lagets supermålvakt Trond Tjemsland! Han kommer nok ikke så ofte på trening, da han trener samtidig med oss - men vi satser på at han får vært med en kamp eller ti i løpet av sesongen.

                 Velkommen til Haslum J99, Trond!

onsdag 19. oktober 2011

Uke 42 + 43

Vi har landet etter 11-11 kampen mot Asker og storseier over Snarøya, og Anki er strålende fornøyd med treningen tirsdag 18. oktober. Fredag trener vi som vanlig, og i helgen er det kamp for Team Mamelund på lørdag og Team Balic på Søndag.

TRENGER PUBLIKUM:
Søndag 23/10 kl. 17:25 spiller blant annet Ingrid Aa., Ingrid B., Hanna, Tonje og Karin kamp hjemme i Nadderudhallen. De møter Rælingen J18, et lag vi aldri har klart å slå. Er tiden inne?

VIKTIG ALLE:
Tirsdag 25/10 møter ALLE kl. 17.30 i Hoslehallen. De som ikke skal spille, trener løpeøkt med Trine og Ellen. Ser kampen.

Fredag 28/40 møter ALLE kl. 16:15 i Gjønneshallen. De som ikke skal spille, løper en lenger tur – ser kampen.

torsdag 13. oktober 2011

Ukens sitat

"I've missed more than 9000 shots in my career. I've lost almost 300 games. 26 times, I've been trusted to take the game winning shot and missed. I've failed over and over and over again in my life. And that is why I succeed".

- Michael Jordan, amerikansk basketball- og baseballspiller 1984-2003.


onsdag 5. oktober 2011

Ronja Røverdatter

Mange vil se Fredrik og resten av Bærum Barneteater denne høsten. Har du husket å kjøpe billetter? Foreldre har fått oversikt på hvilke 18 forestillinger Fredrik er med på. Sosialt og gøy! Billetter kjøper dere her.

 

Neste runde Hyundai Cup klar!

Vi møter Rælingen - og har bortekamp. Kampen spilles mandag 7. november klokken 19:30 i Sandbekkhallen. Anki kommer med oversikt (via mail) på hvem som skal spille ca en uke i forkant.

mandag 26. september 2011

HØSTFERIEN

Vi trener som vanlig både fredag 30. september og tirsdag 4. oktober. Fredag 7. oktober tar vi fri fra fellestrening, men alle oppfordres til å kjøre en økt fra Egentreningsprogrammet. Jeg håper de av dere som er borte hele ferien, får tid til å klemme inn ytterligere en økt eller to.

Vi er nå godt i gang med sesongens kamper - og allerede første helgen etter ferien, har både Team Mamelund og Team Balic tøffe kamper. Vi må derfor holde på det fine nivået vi nå har kommet oss opp på!

Onsdag 5. oktober spiller Stabæk-jentene mot Byåsen i Nadderudhallen klokka 19. Jeg håper at så mange som mulig som er hjemme, har anledning til å komme for å se topp damehåndball!

Apropos damehåndball, se DETTE humorinnslaget med Espen Eckbo der han kommenterer en Larvik-kamp.

onsdag 14. september 2011

Nytt OPPMØTESTED tirsdag:

Tirsdag 20. september gjennomfører vi høstens siste tur med løping i skogen. MERK NYTT OPPMØTESTED:
Parkeringsplassen ved den DEN NYE GRAVLUNDEN, det vil si at dere fortsetter å kjøre forbi Øverland gjennom hele svingen og tar deretter første vei inn til høyre - helt i enden.

Vi møtes der kl. 17:25. Alle baggene kan legges i løpetrenernes biler - vi løper ikke tilbake til hallen, men inn og ut i skogen (mer variasjon, mer sti) og kjører de ned etterpå.

Minner om at det er lurt å ha joggesko med Gore Tex - gjennom hele vinteren. Husk også ekstra par sokker og andre tørre klær, på hver trening og kamp.

mandag 12. september 2011

Hyundai Cup 1/32-finale

Vi spiller mot Jardar 1 fredag 16. september kl. 17:00 i Combihallen - oppmøte kl. 16:15 for de som skal spille. Spilleroversikt er sendt foreldre på mail. De som ikke spiller, møter til kampstart (senest) for heie! Det blir dermed ingen trening i Gjønneshallen denne ettermiddagen.

onsdag 7. september 2011

Elitekamper i Nadderudhallen

I dag, onsdag 7/9, har Stabæk-jentene sesongens første hjemmekamp klokka 19.00. Møt opp og hei masse - Tertnes er en tøff motstander!

Lørdag serieåpner endelig Haslum HK sin gutter. Sesongkortene ER KLARE! Deles ut på trening fredag 9/9. Kampstart er 16.30 og motstander er Oppsal.

Trening i høstferien

Alle som skal reise bort i høstferien, må huske å melde dette til Anki. Vi satser på vanlig trening tirsdag 4/10 - usikker på fredagen.

mandag 29. august 2011

VI VANT SØLV!

Gratulerer til superjenter som tok seg helt til finalen i Haslum Cup! Først puljevinnere med bare seire. Søndag vant vi en "rysare" av en kvartfinale mot kjempegode Gresvik fra Østfold. Ved full tid stod det 4-4, og dermed ble det "Golden Goal". Den vant vi!

Semifinalen ble et spennede lokaloppgjør mot Jar, der Haslumjentene til slutt vant med ett mål.

Etter to så tøffe kamper, var det rett og slett slutt på kruttet - men jentene gjennomførte finalen mot Asker med stil. Sølvpokalen var fortjent (og tung). Mottatt av A-lagets Trond og Marius. Nå skal vi trene mer!
            

OPPMØTESTED for løpetrening:

Tirsdag 30. august blir det igjen løping i skogen retning Muren. Oppmøte på parkeringen ved Øverland SENEST kl. 17:25. Husk å levere bager i Gjønneshallen først. Alle foreldre er velkommen til å teste formen mot/med jentene!