Vi hjelper til: Daniel, Ingrid, Hanna og Erlend

Celine B., Celine T., Elise, Emilie, Eva, Freja, Frid, Helene S., Helene T.,
Helle, Ingeborg, Ingvild, Jenny, Kamilla, Karianne, Marie, Martine, Maud, Vibeke

fredag 4. november 2011

På landskamp!

Torsdag 3. november dro vi på landskamp for å se herrene i aksjon i Bring Cup. Follotrykk Arena var stedet, og motstander var Makedonia. Vi ble plassert rett bak innbytterbenken til Norge i 1. omgang, og jeg har en liten mistanke om at jentene så mere på hva som skjedde der, enn på banen.... De norske spillerne fikk hver sin gave fra makedonerne, og det var kjempegøy at Erlend kom bort til oss og kastet sin - til Helle!

Dagens gladeste!

Heldige maskotter fra klubber i Follo.

Norge vant greit 33-26, og Espen Lie Hansen ble kåret til Banens Beste etter 100% uttelling med ni scoringer. Vi synes Christoffer Rambo var vel så god. Han scoret ti mål og kriget mye. Vår egen Erlend Mamelund spilte mest forsvar, og kom ikke på scoringslisten i denne kampen. Den som imponerte mest, var likevel Bjarte Myrhol. Tilbake fra en tøff periode hvor han har kjempet mot kreften - og vunnet! Hele hallen reiste seg og jublet ekstra da han kom innpå, og i tillegg scoret like etterpå. Respekt!

PS! Flere av oss var linseluser på TV2...

Flere bilder fra kampen i  "opplevelser".