Haslum J99 (2011-2012)

Hovedtrener: Anki Lian Spanic
Fysisk trener: Jessica Thiblin
Vi hjelper til: Daniel, Ingrid, Hanna og Erlend

Fadder: Trond Tjemsland #16

Spillere:
Celine B., Celine T., Elise, Emilie, Eva, Freja, Frid, Helene S., Helene T.,
Helle, Ingeborg, Ingvild, Jenny, Kamilla, Karianne, Marie, Martine, Maud, Vibeke


onsdag 30. november 2011

Tid for håndball-lisens for J99

Fra og med det året jentene fyller 13 år, skal det betales individuelt for håndball-lisens, altså en forsikring. Det praktiske, det vis si førstegangs registrering etc. tar oppmannsteamet seg av. I fremtiden vil faktura for lisensen komme automatisk hjem i posten direkte til spilleren. Derfor må man huske å melde adresseforandring også til Norges Håndballforbund om man flytter. Alt om lisensen og hva den omhandler, kan du lese her.

Viktig at alle har betalt før første seriekamp i 2012.


Våre seks spillere som er født i 2000, venter ett år med å løse lisens. For dere gjelder fortsatt Haslum I.L.'s (klubbens) idrettsforsikring :-).

søndag 27. november 2011

Vellykket målvaktsseminar.

Lørdag var våre tre målvakter på seminar i Ski Allianse.
Ca 70 målvakter i alderen 12-14 år fra mange klubber i Region Øst fikk lære mange nyttige øvelser. Instruktør var Fikret Handan, opprinnelig fra Bosnina - med bakgrunn som spiller i alle landene på Balkan, og avsluttet karrieren i Sverige. Der jobber han nå som blandt annet målvaktstrener i Kärra IF og intruktør på seminarer.


I tre effektive timer lærte Celine, Helle og Ingvild gode øvelser med fokus på oppvarming, stabilitet, utfall, tøying, reaksjon og skadeforebygging. Nå skal vi huske å ha armene OPP og ALLTID være tente på jobben ;-)

Flere bilder i opplevelser.
Mer om seminaret og bilder her.

torsdag 24. november 2011

Søndag 27. november:

TEAM MAMELUND møter hjemme hos Daniel & Anki klokken 11:20. Vi ser kampen mot Njård. Vi har dessverre ikke anledning til frokostservering denne gangen (pga andre ting på morgenen), men ber alle ta med seg litt frukt. Anki lager smoothie :)
I tillegg til de som skal spille, kan Helle og Elise (spilte Njård-kampen) og Emilie være med å se ”filmen”.

Ellers håper jeg så mange som mulig kan se/heie på i den kampen man ikke spiller på søndag.

Team Mamelund spiller kl. 13:20 og Team Balic kl. 16:05. Spillere i første kamp bør ta med skift og dusje etter egen kamp.

tirsdag 22. november 2011

Nye lagbilder - tatt 22. november 2011



© Hege Line

David trener oss på fredag 9/12!

Endelig ny dato; 9. desember får vi besøk av gjestetrener David Jebsen Bråten. Han er lærer på NTG-U og øktene vil inneholde noe av det som venter spillere som kan tenke seg å begynne på denne skolen. Likevel er det håndball som vil være i fokus, og treningen er tilpasset alle våre superjenter ;-).


Minner om infomøtet for foreldre og spillere tirsdag 22. november kl. 19.30 i Gjønneshallen (kantina).

NTG-U's rektor stiller på møtet, sammen med en nåværende og en tidligere elev.

søndag 20. november 2011

Frokost og video

Søndag startet Team Balic med felles frokost hjemme hos Anki og Daniel. Etterpå så vi en redigert utgave av kampen vår mot Ullern 1. Hva kan vi gjøre annerledes, hva gjorde vi bra - og hvilke valg har vi? Alle jentene fikk nok en liten "Aha-opplevelse" av å se seg selv. Bare èn ting å gjøre med dette; TRENE MER - og riktig.


Vitaminshots'n hjalp på forsvarsarbeidet mot Jar i den påfølgende kampen. Men det hjalp lite forover.
Vi taper 8-5, og er ikke 100% fornøyd med innsatsen....

Høydramatisk i toppoppgjør!

Ja, slik starter Askers oppsummering etter møtet med Team Mamelund på lørdag. Du kan lese hele referatet her.

vs
 

torsdag 17. november 2011

Husk drakt på trening tirsdag

Tirsdag 22. november tar vi endelig lagbilde. Husk drakt og ekstra stort smil! Bildene taes i hallen det siste kvarteret av treningen.

fredag 11. november 2011

Kalenderpiker!

Vi kan ikke bare spille håndball, vi kan smile til kamera også! Torsdag var Marie, Eva og Ingeborg med på photoshoot med A-lags gutta. Haslum HK og Haslum IL håndball lager i disse dager en felles kalender, som skal selges av lagene. Nesten alle lag var representert, og mange morsomme bilder ble tatt.

                         


Vi var heldige, og fikk Sebastian med oss! - Dette er ikke kalenderbildene altså ;)

          G03 (med vår maskott Fredrik), stilte opp i
                       Champions League drakter

- sammen med VÅR fadder Trond Tjemsland!

torsdag 10. november 2011

Bra start, jenter!

Onsdag 9. november fikk vi endelig trent med Jessica. Jentene var flinke - øvelsene av og til litt vanskelige, men dette lover godt for fremtiden! Innsats og holdning er to stikkord vi skal jobbe med på onsdager. Om alle er like flinke som første gangen, er jeg overbevist om at vi vil se resultater rimelig raskt.

Minner om to kamper i Haslumhallen lørdag: kl. 09.30 for Team Mamelund og kl. 10.25 for Team Balic. Tidlig i seng fredag, og en skikkelig frokost lørdag morgen :-).



fredag 4. november 2011

På landskamp!

Torsdag 3. november dro vi på landskamp for å se herrene i aksjon i Bring Cup. Follotrykk Arena var stedet, og motstander var Makedonia. Vi ble plassert rett bak innbytterbenken til Norge i 1. omgang, og jeg har en liten mistanke om at jentene så mere på hva som skjedde der, enn på banen.... De norske spillerne fikk hver sin gave fra makedonerne, og det var kjempegøy at Erlend kom bort til oss og kastet sin - til Helle!

Dagens gladeste!

 Heldige maskotter fra klubber i Follo.

Norge vant greit 33-26, og Espen Lie Hansen ble kåret til Banens Beste etter 100% uttelling med ni scoringer. Vi synes Christoffer Rambo var vel så god. Han scoret ti mål og kriget mye. Vår egen Erlend Mamelund spilte mest forsvar, og kom ikke på scoringslisten i denne kampen. Den som imponerte mest, var likevel Bjarte Myrhol. Tilbake fra en tøff periode hvor han har kjempet mot kreften - og vunnet! Hele hallen reiste seg og jublet ekstra da han kom innpå, og i tillegg scoret like etterpå. Respekt!

PS! Flere av oss var linseluser på TV2...

Flere bilder fra kampen i  "opplevelser".