Haslum J99 (2011-2012)

Hovedtrener: Anki Lian Spanic
Fysisk trener: Jessica Thiblin
Vi hjelper til: Daniel, Ingrid, Hanna og Erlend

Fadder: Trond Tjemsland #16

Spillere:
Celine B., Celine T., Elise, Emilie, Eva, Freja, Frid, Helene S., Helene T.,
Helle, Ingeborg, Ingvild, Jenny, Kamilla, Karianne, Marie, Martine, Maud, Vibeke


onsdag 2. mai 2012

THE END

Kjære alle sammen!

Så var en liten epoke over. To år med masse moro både på og utenfor håndballbanen, er over. Tusen takk for et nydelig armbånd - og helt fantastiske kort fra hver og èn av dere spillere. Wow!! Siste trening (fre. 27/4-12) viste dere meg alle hvor langt dere har kommet i løpet av disse to årene. Jeg sa det da - og skriver det her; Jeg er utfattelig stolt! Hvem hadde trodd dette i mai 2010? Ingen orket jo å løpe rundt fotballbanen engang ;-)

Mange gode minner, her er to av dem:
Vibeke på Ankis aller først trening 11/5-10
Klar for vår første A-finale, Haslum Cup august 2011


Vi sees igjen, noen på trening allerede denne uken i Nadderudhallen - resten forhåpentligvis i en hall "nær deg" til høsten. Stor klem til alle!

ANKI (med Daniel på slep...)

mandag 23. april 2012

lørdag 21. april 2012

Møtested TIRSDAG

Tirsdag 24. april er det klart for en ny tur med løping i skogen. MERK SAMME OPPMØTESTED som sist:

Parkeringsplassen ved den DEN NYE GRAVLUNDEN, det vil si at dere fortsetter å kjøre forbi Øverland gjennom hele svingen og tar deretter første vei inn til høyre - helt i enden.

Vi møtes der kl. 17:25. Alle baggene kan legges i løpetrenernes biler - vi løper ikke tilbake til hallen, men inn og ut i skogen (mer variasjon, mer sti) og kjører de ned etterpå.

torsdag 19. april 2012

Glass Cup dag 2

Og her er resultatet fra helgen - GRATULERER ALLE SAMMEN!!!


Mye bra spill i dag, med initiativ og scoringer fra mange spillere! I morgen er det B-kvartfinale for begge lag, og hvis begge vinner så møter de hverandre i semifinalen!

Kampoppsettet for i morgen er følgende (klikk på bildet så blir det større), og vi spiller i Drammenshallen!



Ta med uteløpetøy/sko og godt humør ;) Ekstra t-shirt for luft mellom kampene og slippers.

HUSK Å TA MED MATPAKKE!

Haslum 1:

Ingvild
Vibeke
Elise
Eva
Frid
Celine B.
Helene S.
Martine fra J00
Emma fra J00

Oppmøte Drammenshallen kl. 11:00. Alle sjåfører må sende en sms til Hege, 93418725, at de er på veg.

Haslum 2:
Helle
Helene T.
Freja
Karianne
Jenny
Marie
Martine
Aina fra J00
Mulig Maud i siste kamp!

Oppmøte Drammenshallen kl. 1030. Alle sjåfører må sende en sms til Hege, 93418725, at de er på veg.

onsdag 18. april 2012

PWCUP

Flere bilder fra PW Cup 2012 ligger i "Opplevelser" - takk for en superduper helg!

Jessica er syk i dag!

Derfor trener Ingrid Aa. oss i stedet:

tirsdag 17. april 2012

Glass Cup

Endelig er kampoppsettet klart - se nytt innlegg øverst i bloggen. Søndag starter første sluttspillkamp kl 07, så dette er ikke noe hvilehjem!

Ingeborg er skikkelig uheldig, hun har brukket armen og kan ikke være med :( God bedring til Ingeborg! Nå må alle andre passe på for å holde seg friske og raske til helgen, vi har knapt med innbyttere!

Kommer tilbake til mer detaljer om avreise etc.

onsdag 11. april 2012

Turneringstid!

Serien er over, og nå står vårens diverse cup-eventyr for døren. Førstkommende helg skal noen av spillerne avgårde til Larvik for å spille PW Cup. Der får vi med oss semifinalen i Postenligaen mellom Larvik HK og Storhamar. Dere som er hjemme, må få med dere Haslum HK sin semifinale lørdag klokka 16:30 mot Nøtterøy.


Neste helg skal vi til Drammen på Glass Cup. Hvordan vi gjør det med de øvrige cupene, kommer Hege og Ragnhild tilbake med når vi vet mer.

fredag 30. mars 2012

Skybert ønsker GOD PÅSKE!

Solen skinner og jaggu fikk jeg ikke hyggelig besøk på kontoret i dag! Så mange ganger som selveste Skybert er nevnt på treningene, nå dukket han like godt opp i egen person.


En treningsøkt for de som er hjemme i dag, fredag 30. mars - så er det egentrening som gjelder frem til vi sees igjen tirsdag 10. april. Det nærmer seg PW og andre cuper, lurt å holde formen vedlike. Er du hjemme lørdag 31. mars, spiller Stabæk-jentene mot Tertnes i sluttspillet klokka 13:00 i Nadderudhallen.

GOD PÅSKE OG KOS DERE MASSE!
Hilsen Anki, Daniel og Skybert ;-)

mandag 26. mars 2012

Endring ONSDAG 28/3

Lenge siden forrige innlegg, serien går sin gang - jentene er kjempeflinke både når det gjelder oppmøte og innsats på trening, og endelig kom jobbingen tydelig frem i seriekampen mot Lørenskog.

Onsdag 28. mars spiller Haslum HK Herrer seriefinale mot Elverum klokka 18.30 i Nadderudhallen.

Alle har fått mail av Ragnhild 14. mars, med oppfordring til å hente ut billetter.

Jessica-treningen starter derfor kl. 19:45 eller senere (mail kommer).


Regner med å se Erlend kle av Elverum-spillere!?!

tirsdag 20. mars 2012

SOMMERTID!

Så er det på tide å stille klokka mot sommeren igjen. Dette gjøres natt til søndag 25. mars, samme dag som Team Balic har kamp i Haslumhallen klokka 18:20. Husk derfor å stille klokka EN TIME FREM før du legger deg på lørdag. Bruker du klokka på mobilen bør du sjekke om denne gjør dette automatisk.

mandag 27. februar 2012

Endring ONSDAG 29/2

Vi trener med Jessica fra klokken 18:00. Treningen avsluttes klokken 18:50 - da drar alle til Nadderudhallen og ser Stabæk mot Larvik! Kanskje får vi flere autografer til samlingen?

tirsdag 21. februar 2012

Treningsdagbok

Nå i vinterferien er det kjekt å minne alle spillerne på at vi må skrive i TRENININGSDAGBOKEN vår litt oftere. Her skal dere konkurrere med dere selv og følge med hvor mye bedre "jeg" har blitt for hver økt med for eksempel Jessica.

Du måååå ikke skrive hver dag du trener, men i hvertfall en gang i uken. Oppsummer; Hva var gøy? Hva gjorde jeg bra? Hva har jeg lyst til å bli bedre på? Spilte vi kamp? Hvordan gikk det? Hvor mange push-ups klarer jeg i strekk nå? Restitusjon er en viktig del av treningen vår. Har jeg sovet godt - og nok? Pusur var god både på dagbøker og på hvile. Et godt forbilde...?

onsdag 15. februar 2012

Fair Play - viktig medspiller!

Norges Håndballforbund og Norsk Tipping samarbeider om Fair Play. Dette er veldig viktig at våre spillere, trenere og foreldre vet om - respekterer og utfører. Vi har alle et stort ansvar overfor dommere, våre motspillere og medspillere, andre lagledere, alle på tribunen og i garderobene. Du kan lese alt på Norges Håndballforbunds sider her.
Foreldrene vet hva Foreldrevettreglene innebærer, og alle på Haslum J99 heier på laget i medgang og motgang, vi har gode holdninger og de tre basisbegrepene i Fair Play-arbeidet, er verdier vi står for:

* Repekt for dommeren
* Respekt på banen
* Respekt i hallen

søndag 12. februar 2012

Flaggbærere og linselus!

Lørdag  11. februar var vi igjen flaggbærere for Haslum HK. Denne gangen stilte Martine, Jenny, Helene T., Elise, Kamilla, Maud, Helle, Eva (på bursdagen sin - hipp hurra!), Vibeke, Frid og Karianne fra oss og Ellen fra BMIL.

Mens jentene gjorde seg klare på bakrommet i Nadderudhallen, kom favoritten Henrik Westgaard forbi. Stor suksess at han tok seg tid til å komme inn og hilse på jentene. Henrik lurte på når vi kommer for å se han spille i Drammen, så dette må vi jo gjøre noe med!


Jentene gjorde som vanlig en glitrende jobb foran kampen mellom Haslum HK og Fyllingen Bergen.
Den ble vist på TV, og mange så - og hørte - de røde linselusene fra Haslum J12!


 

tirsdag 7. februar 2012

Kjeder du deg?

Da kan du for eksempel lære deg alle Spillereglene i håndball! Det er nemlig veldig, veldig mange av dem. Å lære seg alle, tar lang tid. Vi ble kjent med mange i fjor på en "teorikveld" - og selvfølgelig får vi med oss masse i hver kamp. Men jo mer vi kan, jo fortere kan spille gå, om vi skjønner hvorfor dommeren blåser.

Alle spillereglene til Norges Håndballforbund finner du her.

Når du tror du kan nesten alle, kan du prøve deg på en regelprøve som Ski Håndball har laget: TEST.


tirsdag 31. januar 2012

Snart vinterferie

I uke 8 er det vinterferie, og to av fellestreningene utgår. Vi trener som vanlig tirsdag 21. februar, men avlyser Jessica-trening onsdag (skolen stengt) og håndballtreningen fredag. Alle trener minst èn økt på egenhånd, i tillegg til mye moro utendørs. Husk styrkeøvelser, litt hver dag.

For alle som er hjemme den siste helgen; Vi sees i Nadderudhallen lørdag 25. februar til Haslum HK's kamp mot Moss. Kampstart klokken 16.30.

torsdag 19. januar 2012

Team Balic vs Team Mamelund?

Fredag er det duket for en spennende kamp! Da møtes nemlig de "ekte" Team Mamelund mot Team Balic i herrenes EM. Kampstart er klokka 20:00 og du ser den direkte på TV2. Heia NOOOORGEE!!


søndag 15. januar 2012

Snarøya - Haslum

Team Mamelund fulgte opp med nok en årsbeste! Da vi spilte mot Snarøya hjemme i Gjønneshallen i oktober, vant vi 10-3. En litt artig kamp, der vi blandt annet ble snytt for et mål pga en dommer som ikke var "helt med" :) Se videosnutt nederst i artikkelen.

I dag var vi overlegne. Alt, absolutt alt stemte. Pasninger, mottak, etterhvert forsvaret - og bakerst stod en helt fantastisk Ingvild. Vi hadde rett og slett mer spilleforståelse enn Snarøya, og jentene så hverandre. Det endte ikke alltid i mål, men vi spilte oss frem til flotte sjanser. Vi knappet innpå serieleder Asker ved å vinne hele 22-7! Målforskjellen er dermed ikke så stor lenger.


Fotograf: Johnny Kjønås

lørdag 14. januar 2012

Haslum - Tveter



Beste kamp av jentene så langt i sesongen! Vi taper 18-12 mot et veldig godt lag fra Østfold. Jentene ser litt "alvorlige" ut på bildet - som er tatt umiddelbart etter kampslutt. De er bare veeeeeldig slitne og fornøyde over egen prestasjon. Før kamp var avtalene klare; Tøffe i forsvar (ingen får like vondt som Anki hadde uansett... internt) og tørre å gå på mål - flere ganger. Vi holdt følge til 11-11 til litt over halvspilt 2. omgang, og Eva ofret nesten tennene a la Erlend i landskampen mot Frankrike...

Vi vet godt at vårsesongen blir tøff med bare gode motstandere. Godt humør og glade for at vi får møte disse lagene, er oppskriften videre. I morgen skal Team Mamelund kjempe mot Snarøya i Hundsundhallen. Vi går for seier!

mandag 9. januar 2012

Jenny på testing

Jenny har vært på testing i klinisk fysiologi sammen med Vegard Ulvang og 99 kursdeltagere, og Jenny  hadde nesten like bra form! Det viser jo at vårt treningsopplegg funker, på mange områder :)

fredag 6. januar 2012

Snart tid for cuper og turneringer

I siste utgave av Håndballmagasinet i 2011, ble Anki intervjuet. Flere har etterlyst artikkelen, her er den!
Trykk på bildene for å lese hele innholdet.


søndag 1. januar 2012

Flere bilder fra Ekorn Cup!

Vi gratulerer 94-jentene Hanna, Tonje og Ingrid B. med GULL i NM - og selv var vi ikke mindre glade av å vinne Ekorn Cup i romjula. Har er noen fine bilder tatt av Rannei Hagen (trener Stabæk J96):