Haslum J99 (2011-2012)

Hovedtrener: Anki Lian Spanic
Fysisk trener: Jessica Thiblin
Vi hjelper til: Daniel, Ingrid, Hanna og Erlend

Fadder: Trond Tjemsland #16

Spillere:
Celine B., Celine T., Elise, Emilie, Eva, Freja, Frid, Helene S., Helene T.,
Helle, Ingeborg, Ingvild, Jenny, Kamilla, Karianne, Marie, Martine, Maud, Vibeke


mandag 27. februar 2012

Endring ONSDAG 29/2

Vi trener med Jessica fra klokken 18:00. Treningen avsluttes klokken 18:50 - da drar alle til Nadderudhallen og ser Stabæk mot Larvik! Kanskje får vi flere autografer til samlingen?

tirsdag 21. februar 2012

Treningsdagbok

Nå i vinterferien er det kjekt å minne alle spillerne på at vi må skrive i TRENININGSDAGBOKEN vår litt oftere. Her skal dere konkurrere med dere selv og følge med hvor mye bedre "jeg" har blitt for hver økt med for eksempel Jessica.

Du måååå ikke skrive hver dag du trener, men i hvertfall en gang i uken. Oppsummer; Hva var gøy? Hva gjorde jeg bra? Hva har jeg lyst til å bli bedre på? Spilte vi kamp? Hvordan gikk det? Hvor mange push-ups klarer jeg i strekk nå? Restitusjon er en viktig del av treningen vår. Har jeg sovet godt - og nok? Pusur var god både på dagbøker og på hvile. Et godt forbilde...?

onsdag 15. februar 2012

Fair Play - viktig medspiller!

Norges Håndballforbund og Norsk Tipping samarbeider om Fair Play. Dette er veldig viktig at våre spillere, trenere og foreldre vet om - respekterer og utfører. Vi har alle et stort ansvar overfor dommere, våre motspillere og medspillere, andre lagledere, alle på tribunen og i garderobene. Du kan lese alt på Norges Håndballforbunds sider her.
Foreldrene vet hva Foreldrevettreglene innebærer, og alle på Haslum J99 heier på laget i medgang og motgang, vi har gode holdninger og de tre basisbegrepene i Fair Play-arbeidet, er verdier vi står for:

* Repekt for dommeren
* Respekt på banen
* Respekt i hallen

søndag 12. februar 2012

Flaggbærere og linselus!

Lørdag  11. februar var vi igjen flaggbærere for Haslum HK. Denne gangen stilte Martine, Jenny, Helene T., Elise, Kamilla, Maud, Helle, Eva (på bursdagen sin - hipp hurra!), Vibeke, Frid og Karianne fra oss og Ellen fra BMIL.

Mens jentene gjorde seg klare på bakrommet i Nadderudhallen, kom favoritten Henrik Westgaard forbi. Stor suksess at han tok seg tid til å komme inn og hilse på jentene. Henrik lurte på når vi kommer for å se han spille i Drammen, så dette må vi jo gjøre noe med!


Jentene gjorde som vanlig en glitrende jobb foran kampen mellom Haslum HK og Fyllingen Bergen.
Den ble vist på TV, og mange så - og hørte - de røde linselusene fra Haslum J12!


 

tirsdag 7. februar 2012

Kjeder du deg?

Da kan du for eksempel lære deg alle Spillereglene i håndball! Det er nemlig veldig, veldig mange av dem. Å lære seg alle, tar lang tid. Vi ble kjent med mange i fjor på en "teorikveld" - og selvfølgelig får vi med oss masse i hver kamp. Men jo mer vi kan, jo fortere kan spille gå, om vi skjønner hvorfor dommeren blåser.

Alle spillereglene til Norges Håndballforbund finner du her.

Når du tror du kan nesten alle, kan du prøve deg på en regelprøve som Ski Håndball har laget: TEST.