Haslum J99 (2011-2012)

Hovedtrener: Anki Lian Spanic
Fysisk trener: Jessica Thiblin
Vi hjelper til: Daniel, Ingrid, Hanna og Erlend

Fadder: Trond Tjemsland #16

Spillere:
Celine B., Celine T., Elise, Emilie, Eva, Freja, Frid, Helene S., Helene T.,
Helle, Ingeborg, Ingvild, Jenny, Kamilla, Karianne, Marie, Martine, Maud, Vibeke


onsdag 23. februar 2011

Stabæk-Larvik 22. februar 2011

En stor dag for Haslum-jentene! Selv om halve laget var på vinterferie, fikk de hjemmeværende en morsom opplevelse i Nadderudhallen tirsdag. Oppmøte var klokken 17:30, slik at vi kunne gjennomføre løpeøkten vår som planlagt. Mens vi stod inne og ventet på alle, spaserte den ene håndballstjernen etter den andre forbi oss! Der var Karoline Dyhre Breivang, Lene Rantala, Nora Mørk, Kari Mette Johansen og ikke minst Heidi Løke!

Samtidig med at våre jenter gjennomførte en løpetur på 40 minutter, var Elite-lagene ute på spasertur. Mye å "lære" om rutiner før kamp når man blir eldre. Haslum-jentene kom tilbake med røde kinn, og avsluttet med knær-over-tær øvelser. Så bar det rett i garderoben for en rask dusj og skifting til Haslum-drakter.

Før kampen fikk vi en brifing av Stabæks Hilde Bråthen på hvordan flaggene skulle bæres ut på banen, og hvor vi skulle stå. Dette ble gjort på "Virvarrommet" som har en dør inn mot hallen. Jentene tittet nysgjerrig ut på banen der lagene varmet opp. Jeg er helt sikker på at pulsen hos Haslum J99 var på linje med spilllerne sin! Da det endelig braket løs, klarte selvfølgelig jentene (og vår egen maskot Fredrik) jobben med glans! Flere bilder ligger under "opplevelser" - trykk på et bilde for å se de i større utgave.

Vi fikk reserverte plasser på midten og jentene heiet på begge lag! Vi lærte oss navnene på mange av unge Stabæk-spillerne også. Trener Hanna og flere av de andre spillerne på laget hennes (Stabæk J94) så kampen sammen med oss. Målvakts-Ingrid fortalte blandt annet at hun hadde trent med Elite-laget dagen før. Selv om det var gøy å se Stine Brede Oftedal og Thea K. Pettersen spille bra i perioder, var Stabæk litt for små. Larvik tok med seg to poeng etter en klar 42-18 seier. Etter kampen stormet Haslum-jentene - med Fredrik på slep - ut på banen og sikret seg mange autografer.Karoline fortalte at Larvik-jentene var supertente på å gi Stabæk en bedre kamp enn hva de gjorde sist de møttes i Arenaen. De ville vise at de simpelthen er best, noe de klarte :-). Vi gratulerer Larvik med GULL og ønsker Stabæk lykke til i jakten på bronsen. Vi heier på begge lag!

onsdag 16. februar 2011

Annerledes trening tirsdag i vinterferien

Tirsdag 22. februar gjør vi litt om på treningen. Oppmøte kl. 17:30 - ferdig skiftet til uteløpeklær i NADDERUDHALLEN. Løpeøkt frem til ca. 18:10. Deretter en rask dusj/skift. Ha med bag med klær etc. (blir passet på mens dere løper). Vi må så være klare kl. 18:30 i drakter og innesko, for...:

Vi skal være fanebærere i elitekampen STABÆK vs LARVIK! Kampstart kl. 19:00.
Stine stilte opp for oss under Loppetassen lørdag 5/2, nå er det vår tur til å heie på henne!

onsdag 9. februar 2011

Kamper i Nadderudhallen

Det er lenge til våre neste seriekamper. I mellomtiden kan vi i stedet være tilskuere på flere kamper i Nadderudhallen:

Torsdag 10. februar - Karin, Hanna og resten av Stabæk J94 spiller seriekamp mot Ski kl. 19:30.

Søndag 13. februar - Stabæk Elite vs Levanger kl. 15:15 og Haslum HK mot selveste Drammen kl. 17:15.

Tirsdag 22. februar - Stabæk Elite vs LARVIK kl. 19:00 (Mer info kommer, denne kampen kombinerer vi med vår egen trening - Vinterferie).

tirsdag 8. februar 2011

Gjestetrener og kamper 6. februar

Fredag var igjen Daniel Spanic på besøk som gjestetrener. Denne gangen som tematrener med distanseskudd. Fem spillere fikk nye utfordringer, og dette så vi resultater av søndag. Team Balic møtte Stabæk i Nadderudhallen. Dette var et veldig bra lag, som vi holdt til uavgjort til pause. I starten av 2. omgang var vi alt for stillestående, noe som gjorde det lett for Stabæk å kontre inn fire kjappe mål. Vi forsøkte å gjøre noen endringer, men det holdt ikke helt frem. 15 minutter er veldig kort tid :-).
3. omgangen ble litt bedre, vi tapte med to mål. Litt mer fart i bena var det som skulle til...

Team Mamelund fikk EN klar beskjed før møtet med Helset; bevegelse uten og med ball. Hele tiden. Alle var med på dette, og vi vant kampen 14-4. Siste omgangen stoppet på 10-1.

Bilder fra akedagen...

Til glede for mange (?), er bildene fra vår herlige akedag nå lagt ut. Du finner de blandt bildene under "opplevelser". Trykk på et av bildene for å se de i større versjon. Jeg har valgt å IKKE legge ut filmsnuttene, der det stort sett var hyyyyylebilder av en glad trener i aksjon på akebrett...