Haslum J99 (2011-2012)

Hovedtrener: Anki Lian Spanic
Fysisk trener: Jessica Thiblin
Vi hjelper til: Daniel, Ingrid, Hanna og Erlend

Fadder: Trond Tjemsland #16

Spillere:
Celine B., Celine T., Elise, Emilie, Eva, Freja, Frid, Helene S., Helene T.,
Helle, Ingeborg, Ingvild, Jenny, Kamilla, Karianne, Marie, Martine, Maud, Vibeke


onsdag 23. februar 2011

Stabæk-Larvik 22. februar 2011

En stor dag for Haslum-jentene! Selv om halve laget var på vinterferie, fikk de hjemmeværende en morsom opplevelse i Nadderudhallen tirsdag. Oppmøte var klokken 17:30, slik at vi kunne gjennomføre løpeøkten vår som planlagt. Mens vi stod inne og ventet på alle, spaserte den ene håndballstjernen etter den andre forbi oss! Der var Karoline Dyhre Breivang, Lene Rantala, Nora Mørk, Kari Mette Johansen og ikke minst Heidi Løke!

Samtidig med at våre jenter gjennomførte en løpetur på 40 minutter, var Elite-lagene ute på spasertur. Mye å "lære" om rutiner før kamp når man blir eldre. Haslum-jentene kom tilbake med røde kinn, og avsluttet med knær-over-tær øvelser. Så bar det rett i garderoben for en rask dusj og skifting til Haslum-drakter.

Før kampen fikk vi en brifing av Stabæks Hilde Bråthen på hvordan flaggene skulle bæres ut på banen, og hvor vi skulle stå. Dette ble gjort på "Virvarrommet" som har en dør inn mot hallen. Jentene tittet nysgjerrig ut på banen der lagene varmet opp. Jeg er helt sikker på at pulsen hos Haslum J99 var på linje med spilllerne sin! Da det endelig braket løs, klarte selvfølgelig jentene (og vår egen maskot Fredrik) jobben med glans! Flere bilder ligger under "opplevelser" - trykk på et bilde for å se de i større utgave.

Vi fikk reserverte plasser på midten og jentene heiet på begge lag! Vi lærte oss navnene på mange av unge Stabæk-spillerne også. Trener Hanna og flere av de andre spillerne på laget hennes (Stabæk J94) så kampen sammen med oss. Målvakts-Ingrid fortalte blandt annet at hun hadde trent med Elite-laget dagen før. Selv om det var gøy å se Stine Brede Oftedal og Thea K. Pettersen spille bra i perioder, var Stabæk litt for små. Larvik tok med seg to poeng etter en klar 42-18 seier. Etter kampen stormet Haslum-jentene - med Fredrik på slep - ut på banen og sikret seg mange autografer.Karoline fortalte at Larvik-jentene var supertente på å gi Stabæk en bedre kamp enn hva de gjorde sist de møttes i Arenaen. De ville vise at de simpelthen er best, noe de klarte :-). Vi gratulerer Larvik med GULL og ønsker Stabæk lykke til i jakten på bronsen. Vi heier på begge lag!