Vi hjelper til: Daniel, Ingrid, Hanna og Erlend

Celine B., Celine T., Elise, Emilie, Eva, Freja, Frid, Helene S., Helene T.,
Helle, Ingeborg, Ingvild, Jenny, Kamilla, Karianne, Marie, Martine, Maud, Vibeke

tirsdag 8. februar 2011

Gjestetrener og kamper 6. februar

Fredag var igjen Daniel Spanic på besøk som gjestetrener. Denne gangen som tematrener med distanseskudd. Fem spillere fikk nye utfordringer, og dette så vi resultater av søndag. Team Balic møtte Stabæk i Nadderudhallen. Dette var et veldig bra lag, som vi holdt til uavgjort til pause. I starten av 2. omgang var vi alt for stillestående, noe som gjorde det lett for Stabæk å kontre inn fire kjappe mål. Vi forsøkte å gjøre noen endringer, men det holdt ikke helt frem. 15 minutter er veldig kort tid :-).
3. omgangen ble litt bedre, vi tapte med to mål. Litt mer fart i bena var det som skulle til...

Team Mamelund fikk EN klar beskjed før møtet med Helset; bevegelse uten og med ball. Hele tiden. Alle var med på dette, og vi vant kampen 14-4. Siste omgangen stoppet på 10-1.