Haslum J99 (2011-2012)

Hovedtrener: Anki Lian Spanic
Fysisk trener: Jessica Thiblin
Vi hjelper til: Daniel, Ingrid, Hanna og Erlend

Fadder: Trond Tjemsland #16

Spillere:
Celine B., Celine T., Elise, Emilie, Eva, Freja, Frid, Helene S., Helene T.,
Helle, Ingeborg, Ingvild, Jenny, Kamilla, Karianne, Marie, Martine, Maud, Vibeke


onsdag 30. mars 2011

Marie på catwalken på Sandvika Storsenter!

Marie måtte melde avbud mot Asker 2 - her ser vi hvorfor! Wow!

Og Team Balic slo Asker 2!

I en utsatt seriekamp vant Team Balic med to mål over et godt Asker-lag. Vi slet litt med å få ballen hurtig i spill, men så lenge vi scorer flere enn motstanderne, holder det jo helt frem.

Nå skal vi snart heie på gutta som skal vinne GULL!

mandag 28. mars 2011

Seriekamp tirsdag 29. mars.

Team Balic har en omberammet seriekamp mot Asker 2 kl. 19:05 tirsdag i Gjønneshallen. Spillerne møter 18:15 til vanlig kampforbredelser.

Team Mamelund møter som vanlig klokken 18:00 og gjennomfører en times løpeøkt. I stedet for innetrening, heier vi på Team Balic. Husk litt skiftetøy; tørre t-shirts, sokker etc. Man blir fort kald.

Minner også om frukt og grønt til hver trening - dobbel dose på tirsdager!

Herlig spill av Team Mamelund

Alle hadde husket å stille klokkene natt til søndag, og jeg merket allerede på oppvarmingen at denne kampen ville jentene vinne! Sist vi møtte Bygdøy/Monolitten tapte vi med fire mål. Det er lenge siden november, jentene våre har utviklet seg masse siden den gangen. Full kontroll gjennom hele kampen, og vi vinner til slutt 9-5. Nå skal vi jobbe med å omsette alle sjansene vi klarer å spille oss til - til scoringer. Takk til en herlig foreldregjeng som heiet masse gjennom hele kampen, fortsett med det! Bare husk å ikke rope "skyt" når det gjenstår ti sekunder og vi leder med ett mål og har ballkontroll. Det ble gjort i 3. omgangen, og B/M rakk et kjapt angrep. Heldigvis gikk skuddet utenfor.

mandag 21. mars 2011

Husk å stille klokka!

Team Mamelund har kamp i Haslumhallen søndag 27. mars kl. 11:20. Alle må derfor huske at klokken skal stilles en time FREM natten før! Bestill gjerne vekking om du er usikker på innstillingen på din mobil.

fredag 18. mars 2011

En helg (nesten) uten håndball i vente!

Så var det helg igjen. Denne uken har gått med til "normale" aktiviteter. Fin trening på tirsdag - og forhåpentligvis en bra økt venter i ettermiddag (fredag).

I forbindelse med at noen av våre jentene skal være med J12 og spille PW Cup første helgen i april, blir det sendt ut en mail om endringer i "Spillere til kamp". Flere av spillerne spiller to kamper søndag 3. april. Først med Team Mamelund kl. 10:40 i Combihallen og så med Team Balic kl. 14:00 i Haslumhallen.

Minner også om omberammet kamp for Team Balic tirsdag 29. mars mot Asker 2 i Gjønneshallen. De som ikke skal spille denne kampen, har vanlig løpetrening fra kl. 18:00. Team Balic møter 18:15 til vanlig kampforbredelser.

mandag 7. mars 2011

Herlig helg - ny uke, nye muligheter!

Det har ikke bare vært VM på ski i Holmenkollen - Team Mamelund spilte kamp både fredag og lørdag, mens Team Balic hadde kamp søndag. Vi var litt rustne fredag ettermiddag, så selv om jentene vanligvis er sjerpet og gode på trening i denne tiden, tror jeg det blir lenge til vi velger dette som kampdag igjen... Vi dro i land en seier, men den burde vært mye klarere. Å spille kamp klokka halv ti en lørdag morgen, er vel heller ikke noe vi skal gjøre hver helg :-). Vi klarte uavgjort mot Ullern i selve kampen, men heldigvis gikk ballen INN I mål og ikke utenfor i 3. omgangen. Dermed vant vi klart.

Søndag var en helt annen dag - og Team Balic storspilte mot Kjelsås. Dette må vi få lov til å kalle ÅRSBESTE! Jentene var kjempegod både i forsvar og forover på banen. Det løsner sakte, men sikkert hos alle spillerne for tiden. De knekker koder for hver treningsøkt og utviklingen er tydelig hos de aller fleste.

Vanlig trening både tirsdag og fredag i uke 10 - Team Balic har kamp søndag. Se også mail sendt ut i dag med omberamming av kamp fra søndag 27. mars til tirsdag 29. mars for Team Balic.

Haslum HK toppet helgen med å vinne over Elverum på bortebane - og fadder Henrik kan sammen med resten av laget sitt, nyte "tittelen" serieleder for øyeblikket. Vi håper dette står hele sesongen ut!