Haslum J99 (2011-2012)

Hovedtrener: Anki Lian Spanic
Fysisk trener: Jessica Thiblin
Vi hjelper til: Daniel, Ingrid, Hanna og Erlend

Fadder: Trond Tjemsland #16

Spillere:
Celine B., Celine T., Elise, Emilie, Eva, Freja, Frid, Helene S., Helene T.,
Helle, Ingeborg, Ingvild, Jenny, Kamilla, Karianne, Marie, Martine, Maud, Vibeke


mandag 7. mars 2011

Herlig helg - ny uke, nye muligheter!

Det har ikke bare vært VM på ski i Holmenkollen - Team Mamelund spilte kamp både fredag og lørdag, mens Team Balic hadde kamp søndag. Vi var litt rustne fredag ettermiddag, så selv om jentene vanligvis er sjerpet og gode på trening i denne tiden, tror jeg det blir lenge til vi velger dette som kampdag igjen... Vi dro i land en seier, men den burde vært mye klarere. Å spille kamp klokka halv ti en lørdag morgen, er vel heller ikke noe vi skal gjøre hver helg :-). Vi klarte uavgjort mot Ullern i selve kampen, men heldigvis gikk ballen INN I mål og ikke utenfor i 3. omgangen. Dermed vant vi klart.

Søndag var en helt annen dag - og Team Balic storspilte mot Kjelsås. Dette må vi få lov til å kalle ÅRSBESTE! Jentene var kjempegod både i forsvar og forover på banen. Det løsner sakte, men sikkert hos alle spillerne for tiden. De knekker koder for hver treningsøkt og utviklingen er tydelig hos de aller fleste.

Vanlig trening både tirsdag og fredag i uke 10 - Team Balic har kamp søndag. Se også mail sendt ut i dag med omberamming av kamp fra søndag 27. mars til tirsdag 29. mars for Team Balic.

Haslum HK toppet helgen med å vinne over Elverum på bortebane - og fadder Henrik kan sammen med resten av laget sitt, nyte "tittelen" serieleder for øyeblikket. Vi håper dette står hele sesongen ut!